Tuesday, September 29, 2009

what the fish.???

nape la kantoi lagik ngn baba??patut la balik from Pavilion muke cam ape je.rupe2 nye kantoi gambar mase bday wewe kat Delicious.aku hug wewe and goo.haiya.sorry baba.xde hati sebenarnye nak lukekan hati baba.sorry!*down ;(

Sunday, September 27, 2009

boring @ office.haha





ini la kerja apabila bos tiada di pejabat =) weee~

Thursday, September 24, 2009

what a boring raye???hurmm...

urghh mcm ape da aku nie dok umah.kalau keje nak sangat cuti.now da cuti tak taw nak buat ape.hurm.planning to going out shopping with kazen,najwa.waiting for her to pick me up.boring nye la..

Thursday, September 17, 2009

raye raye raye

last day for work ;)

im so excited.hurm plus nak raye da.yess!tapi dalam keseronokan nak raye nie.aku still teringat kat arwah mama.sedih la mama tak der tahun nie.tapi aku percaya mama aku tenang disana.terbayang muke mama tengah senyum perhatikan anak2 die di dunia nie.nanty pagi raye angah,along,adik ngn baba datang k mama.mama tunggu.angah sayang mama.rindu sangat.mama tahu kan??? ;(

selamat hari raye readers!

tata.

Sunday, September 13, 2009

bosan dengan kerja sendiri.

hari nie tah ape yang buat aku nak hangin satu badan.stress gile keje!pagi2 masuk office da ade keje for fotostat yang menimbun.plus aku nak kene siapkan keje despatch sebelum despatch aku sampai office..urghhh..apakah!!!ini mesti sebab malam tadi.ni yang betol2 buat aku makin tak suke dengan B.A.T.U!!!!!!!!!!!!!haishh serabut..

Tuesday, September 8, 2009

sakit dada.batuk teruk

semalam after buke puase terus mandi.lepas mandi.terus tdo.badan panas gile.bangun je pagi terus suara hilang.sakit gile batuk kering efect dada.lelah pon ade.sakit gile.please help me =(

sedih

semalam aku balik keje masak terus.penat gile.abis je masak kakak aku call cakap die excident kat keramat.uwa.naik kete aku plak tuh.aduhhh.tak perla.ujian Allah di bulan puasa.tapi yang aku kesal tuh is, arwah mama selalu pesan "kite nie kene jage2 bulan puasa mesti ade yang excident" nahhh..BOOM!sedih..sian my baby =( sorry.nanty ade duit lebih kite gie bengkel k.pepagi tadi aku kene migrain.sakit gile kepala aku.now kat office pon banyak keje cam semalam.aduhh sakit2 badan aku nie..hurm..

tata =(

Sunday, September 6, 2009

berbuka at mak nab house.

picture skit je kat umah mak nab.lepak dalam bilik with kazen ;)






my anak sedara umairah berpantun.comel tahap the max ;) comel gile.(kredit to her bcz cakap me gemuk tapi CANTIK) haha..thank you baby umairah..mak dib sayangg sangat umairah.



video

a day me soooooooo happy =)

today bangun lambat but still can go to SHOPPING with my baby!haha.bangun kol 1230pm then terus gie ROXY and Quiksilver Bukit Bintang plus Pavilion.hahah.lonnngggg time da tak spend time with him.i love my sunday!thank you baby.




this jam from TITUS.klcc friday =) <3

my new make up beg.


my "new" hand beg =p
GOO:yang,bape banyak u nak beli hand beg???
DBA:suke hati i la baby.da kate pompuan ;)
GOO:iye la sayang.
DBA:sorry baby!(benggang la tuh kene teman shopping)


new baju and earing.
at FOREVER 21.

comel!

flipflop form ROXY


Thank you to my baby cz teman me shopping.hehe.nanty gie lagik k..sayang awak =) nak siap to Kelana Jaya for Buka Puase at my auntie's place.happpppppy nye saye ari nie..

Saturday, September 5, 2009

050909-satruday with my ex-sktn.

halo.today my fren form darjah satu call me to bukak puase at uptown damansara.haha.longgg time no lepak with my old fren.i dont have any car at house.my adik pinjam sekejap.then akmal and epy pick me up at my house and shoot to damansara terus.awal jugak la sampai sebab tak jem.then we go to lepak at nana's boutique.715pm gerak gie kedai makan tuh.kueh tiaw and abc is my menu for buke.ok la..xla best sangat ;) food die..haha...then we plan for movie at ceneleisure..OMG!!!!!!!!its fully book.even we wake in!!urghhhh baru nak tgk wayang ngan kengkawan semua...after that we jalan2 kat bazaar Curve.then planning for karaoke-ing at ampang park...and guest what...FULLY BOOKING too!what a crazy people in KL???haiya.last planningis SUZI.just lepak minum.then my baby pick up me at SUZI.gerak pi Ampang Park balik for karaoke-king with my bf's side...haha..bilik penuh...tak bole duduk and nyanyi langsung dan disebabkan itu,saye ajak baby balik sebab saye da penattt sangat ;( he send me back with his 'alfard' hehe.love u sayang.thank you.me luff you.nite reader.

thank you.

tata.

Thursday, September 3, 2009

tah..penat gak ar...

today is friday.i love friday.haha.tak tahu la today is my best day or not.malam tadi im going to Pavilion.movie Final Destination 4.urghhh sumpah aku loye tgk cite tuh..takot nak mampos..haha..balik umah kol 230am.hurm.da genap 9 minggu mama tinggalkan saye =( miss u mama..ari nie aku jadi despatch..im so tired now..goe to vistana-sentul public bank-uda holdings bukit bintang-cimb hang lekiu-bsn jalan ampang-office wangsa maju..perghh banyak kan tempat saye jalan2 ari nie..haha..good job anak rahman ;) thank you thank you.hahaha..keletihan sangat-sangat...chow!

my song now =(

hijau daun-suara

Di sini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu, masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Kucoba 'tuk hadapi semua ini
Meski tanpamu, ooo... meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar,
Mentari yang tenang bersamaku, disini
Kudapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

Suara... dengarkanlah aku
Apa kabarnya, pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya, masih berharap, di dalam hatinya, aa...
Suara, dengarkanlah aku
Apakah aku, slalu di hatinya
Aku di sini menunggunya, masih berharap, di dalam hatinya, aa...

Dan aku masih tetap disini,
Kulewati semua yang terjadi,
Aku menunggumu, oh, aku menunggu

(Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku)
Aku disini menunggunya, masih berharap, di dalam haitnya, aa...
Suara dengarkanlah aku,
Apakah aku ada di hatinya
Aku disini menunggunya masih berharap, di dalam hatinya...
Suara dengarkanlah aku,
Apa kabarnya, pujaan hatiku,
Aku disini menunggunya, masih berharap di dalam hatinya, oh, oh, oh.
(Suara dengarkanlah aku...)

Wednesday, September 2, 2009

apa yang bole buat die berubah???

sumpah aku tak tahu nape la die da berubah skang..hanya Allah je tahu betapa sedih nya aku skang.hurm.die nak ruang??apakah??mungkin die da bosan ngn aku..aku redha kalau die bukan untuk aku.niat aku hanya nak tgk die berjaya satu hari nanty.aku tak nak die buang mase die mcm skang..aku harap die gune kan betul2 peluang kerja ditempat ayah aku ni.tolong la bagi kekuatan pada diri aku ni ya Allah..keadaan sekeliling aku sekarang btol buat aku lemah.hurm.. =(

Tuesday, September 1, 2009

my serabut day and im so down =(

lately im so sedih.goo need space and time to be alone.if good for him..go on!i give u more time if really u want.urghhh semalam lepas berbuka dirumah,im calling adeq.nangis sebab sedih sangat.why ha??ape salah saye yang membuat goo terus hilang pandang pada aku???hurm...xpela kalau aku bukan yang terbaik untuk dier.letak je phone with adeq im shoot to Park Avenue for amer,maze,adeq and all.lepak until 11pm..then back to Ampang..stress!!!!ya Allah,bless me please..berikan ketengangan dan kekuatan hati hamba mu ;( amin...